Nedrivning af hus eller indvendig nedbrydning

Skal du have udført nedrivning af hus eller nedbrydning af den indvendige del? Hos Houen Entreprenørforretning ApS har vi stor ekspertise med nedrivning af hus og med indvendig nedbrydning. Vores kunder kan være alt fra private husejere og virksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner i blandt andet Hjørring, Frederikshavn, Vendsyssel og det øvrige Nordjylland og omegn.

Nedbrydning af dele eller hele huset kan være fordelagtigt

Måske har du købt et hus, som er gammelt og slidt. Det er ikke altid, at det kan betale sig at lade det stå. Der vil ofte være meget vedligeholdelsesarbejde med sådan et hus, og det bliver dyrt i længden. Derfor kan nedrivning af hus være hensigtsmæssigt for derpå at starte forfra. Andre gange kan en indvendig nedbrydning være en løsning.

Nedrivning af huse kræver specialmaskiner og tilladelse fra offentlig myndighed. Byggerier, der kræver byggetilladelse, må normalt ikke rives ned uden en tilladelse. Og du skal stadig indberette til BBR, hvis du river en tilbygning ned, som må nedrives uden tilladelse. Vi tilbyder hjælp med at skaffe tilladelsen, så du kun skal koncentrere dig om planlægningen af den nye bolig.​

Hvad koster nedrivning af hus?

Vores priser for nedrivning af hus afhænger først og fremmest om ejendommens størrelse, men byggeaffaldets omfang og art har også en betydning. Det samme gælder ved indvendig nedbrydning, hvis der for eksempel er asbest i huset.

Kontakt dit nedbrydningsfirma for at få en god pris

Du er meget velkommen til at få mere information, og vi udregner gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for nedrivning af hus eller for indvendig nedbrydning.

Du kan ringe til dit nedbrydningsfirma på telefon 23 29 29 34. Du kan også skrive til e-mail houenmichael@gmail.com.​

kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ENTREPRENØRARBEJDE MED ØJE FOR DETALJEN

Hvem er vi?

Michael Houen Pedersen startede i 2016 Houen Entreprenørforretning. Firmaet har til huse i Mygdal ved Hjørring. 

Kontakt

Tlf.: 23 29 29 34

E-mail: houenmichael@gmail.com