Brolægning & belægning med base i Tårs – kun 11 km fra Hjørring

Brolægning af erfaren brolægger med sans for detaljen.

Drømmer du om brolægning af ny indkørsel eller måske belægning af nye terassesten?

Hos Houen Entreprenørforretning ApS er vi eksperterne i brolægning og belægning i Hjørring, Frederikshavn og omegn. Vi har stor erfaring som brolæggere og har sans for detaljerne. Vi kan lave alle former for praktiske, smukke og holdbare belægninger, og vi arbejder gerne private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og virksomheder. Vores kunder befinder sig i hele Nordjylland og vi selv omfavner brolægning/belægning i Hjørring, Frederikshavn, Vendsyssel samt andre steder i Nordjylland og omegn.

​Stor erfaring og det rette materiel til alle opgaver inden for belægning

Vi tilbyder alt fra nyetablering af haver til etablering og belægning af stier, indkørsler og terrasser i alle størrelser. Vi laver også støttemure, stenbede med videre.

​Vi kan blandt andet tilbyde belægning med:

  • ​Grus
  • ​Fliser
  • ​Granit
  • ​Pigsten
  • ​Chaussesten
  • ​Anden brolægning​

Vi har stor erfaring og det rette materiel, som gør os i stand til at lave alle former for anlægsarbejde i høj kvalitet.​ Vi startede i 2016, hvor Michael Houen Pedersen overtog en del af maskinerne fra den daværende Højvang Maskinstation, som valgte at lukke.

Vi råder over bla. læssemaskinen, Weidemann-1070, der er ideel til fodring, spredning, plyndring, lastning og stabling. Vores rendegraver, New Holland LB115B, er perfekt til at flytte store mændger grus og jord.

Skal du have udført jordarbejde i forbindelse med belægning eller brolægning? Så kan vi også det.

Hvad koster brolægning?

Vores priser for brolægning afhænger primært af dit valg af materialer. Dertil kommer behovet for bundopbygning. Der kan også være behov for bortskaffelse af for eksempel jord, gamle materialer med videre.

Er du nysgerrig på vores arbejde, så tag et kig i vores referencer, hvor du kan følge med i vores opgaver og finde inspiration til dit nye byggeprojekt

​Kontakt os for at få et tilbud på en brolægning

Du er velkommen til at få mere at vide om de mange muligheder, og vi udregner meget gerne et uforpligtende tilbud på brolægning. Der er intet, som er for småt eller for stort. Vi kører i hele Nordjylland.

Du kan ringe på telefon 23 29 29 34 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail houenmichael@gmail.com.