Nedbrydning

Nedrivning af hus eller indvendig nedbrydning.

Skal du have udført nedrivning af hus eller nedbrydning af den indvendige del?

Hos Houen Entreprenørforretning ApS har vi stor ekspertise med både nedrivning af hus og indvendig nedbrydning. Vores kunder spænder fra private husejere og virksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner i Hjørring, Frederikshavn, Vendsyssel og det øvrige Nordjylland og omegn.

​Nedbrydning af dele eller hele huset kan være fordelagtigt

Har du købt et hus, som har set bedre dage? Et hus påvirkes konstant af vejr og temperatur, og med tiden sætter det sine spor. Nogle gange så store, at det ikke kan betale sig at lade huset stå. Vil du undgå dyrt vedligeholdelsesarbejde på et gammelt, faldefærdigt hus? Nedrivning af hus kan være en hensigtsmæssig løsning for at give dig mulighed for at starte helt forfra. Andre gange kan dine udfordringer løses med en indvendig nedbrydning.

​Vælger du os som dit professionelle nedbrydningsfirma, står vi klar med både rådgivning og udførsel fra start til slut.

​Vi hjælper dig med tilladelser til din nedbrydning

Står du over for en nedrivning af hus? Nedbrydning kræver specialmaskiner og tilladelse fra en offentlig myndighed, før arbejdet kan påbegyndes. Som privatperson kan det være svært at holde alle boldene i luften. ​Ved du, at byggerier, der kræver byggetilladelse, normalt ikke må rives ned uden tilladelse? Har du styr på, at du stadig skal indberette til BBR, hvis du river en tilbygning ned, selvom den må rives ned uden tilladelse?

​Vi tilbyder hjælp med at skaffe tilladelserne, så du kun skal koncentrere dig om planlægningen af den nye bolig. ​

​Hvad koster nedrivning af hus?

Der kan være stor forskel på priser, når vi taler om nedrivning af hus. Vores priser afhænger først og fremmest af husets størrelse, men byggeaffaldets omfang og type har selvfølgelig også betydning. Det samme gælder ved indvendig nedbrydning, hvor der særligt i ældre huset kan være asbest.

​Derfor kan vi ikke give dig en konkret pris på, hvad en nedrivning af hus koster. Til gengæld kan vi love dig, at vi altid udfører solidt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi finder altid en god pris til vores kunder.

Professionel nedbrydning til private og erhverv

Står du over for en opgave, der kræver både kompetent og professionel udførsel? Houen Entreprenørforretning ApS er dit professionelle nedbrydningsfirma. Dagligt udfører vi opgaver med nedbrydning for vores glade kunder, og for os er ingen opgaver hverken for store eller for små.

​Vi står klar til at hjælpe den private kunde med nedbrydning af det nye sommerhus, ligesom vi også hjælper store virksomheder med nedrivning af huse og bygninger.

Kontakt dit nedbrydningsfirma for at få en god pris

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en snak. Vi udregner gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for nedrivning af hus eller for indvendig nedbrydning i hele Nordjylland.

​Du kan ringe til dit nedbrydningsfirma på telefon 23 29 29 34. Du kan også skrive til e-mail houenmichael@gmail.com.​ Vi vender hurtigt tilbage til dig.